Razvoj tržne znamke

K sodelovanju smo povabili priljubljenega raperja Zlatana Čordića – Zlatka in mlade s turnejo na srednjih šolah, spletno stranjo, e-mailingi, Facebook, Instagram, Google Adwords in drugimi spletnimi oglasi pozvali, da nam zaupajo, zakaj si prav oni zaslužijo top izkušnjo in nagrado: postati Zlatkov fotograf in osvojiti novi iPhone 7.

Nagradni izziv

V treh mesecih se je na nagradni izziv prijavilo več kot 500 mladih in nam zaupalo razloge, zakaj si zaslužijo top foto izkušnjo z Zlatkom. Med vsemi prijavljenimi je e-Študentski Servis izžrebal 3 srečneže, ki so dobili priložnost znanega raperja spoznati osebno in za 24 ur postati njegovi profesionalni fotografi.

Top foto izkušnja in koncept fotografij

V sodelovanju s fotografom Aljošo Reboljem smo mladim omogočili, da ustvarijo profesionalne fotografije za prihajajočo Zlatkovo biografijo. Za vodilni motiv serije fotografij smo izbrali Zlatkovo najmočnejše orožje, verze in besede iz njegovih pesmi ter jih s tehnikami light-painta, projection-painta in body- painta aplicirali na njegovo telo.

Lansiranje kampanje #imamizkusnje

Poleg spletne strani projekta smo zasnovali in producirali serijo 6 video zgodb, ki so predstavile raznolike izkušnje mladih študentov in dijakov iz vse Slovenije.

Vsebinski marketing

Projekt se je začel z idejo o pridobivanju izkušenj mladih, nadaljeval z mehaniko nagradne igre, v tem okviru smo naredili natečaj, na katerega smo prejemali prijave mladih in tako ustvarili bazo podatkov. Izmed prijavljenih smo izžrebali tri nagrajence, na osnovi žrebanja pa smo kontaktirali zmagovalce.

Promocijski materiali, ki so nastali tekom projekta, so spletni video, foto material za Facebook in Instagram, uporabljeni pa bodo na portalih e-Študentskega servisa.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.