Zasnova in oblikovanje identitete tržne znamke

Za oživitev tržne znamke in njeno vizualno pojavnost smo pripravili elegantno celostno grafično podobo,
kozmetično-modnega segmenta.

Uvid

Ključna konkurenčna prednost spletne drogerije Click2Chic je, da lahko uporabniki v njej nakupujejo, tudi ko so ostale drogerije že zaprte. Ne le v poslovalnici, ampak povsod po Sloveniji, kjer je na voljo spletna povezava. V spletni drogeriji Click2Chic vam ni treba stati v vrsti pri blagajni, saj Pošta Slovenije naročene izdelke dostavi kar na dom.

Lansiranje prve spletne
drogerije z inovativno
uporabo medijev

Kampanja je izdelke iz polic prenesla
na ulice, kjer so uporabniki v urbanem
okolju z inovativno digitalno izkušnjo
lahko osvojili brezplačne izdelke iz
spletne drogerije.

Za medijski splet smo izbrali inovativen nabor medijev, ki so vključevali najrazličnejša mesta, kjer lahko uporabniki nakupujejo v spletni drogeriji, tudi takšne, ki še niso obstajali: svetlobne panoje in izložbena okna Pošte Slovenije v centru mesta smo spremenili v prodajne police, notranjost avtobusov LPP smo opremili v veliko mobilno prodajalno, na mestnih kioskih pa v večernem času odprli stalaže z izdelki spletne drogerije Click2Chic. S TV oglasi in spletnimi mediji smo zavedanje o novi tržni znamki širili tudi širši javnosti.

Odkrij brezplačne izdelke na policah

Vsi izdelki na policah naše kampanje so bili opremljeni z unikatnimi SMS kodami, uporabniki pa so lahko kjerkoli v mestu s pošiljanjem SMS kod poizkusili srečo v odkrivanju 10 brezplačnih izdelkov, skritih na policah naših oglasnih medijev.

Napolni polico z najljubšimi izdelki na Facebooku

Na Facebook strani smo ustvarili spletno aplikacijo Napolni polico, s katero so uporabniki virtualno polico napolnili s svojimi najljubšimi izdelki, z delitvijo svojih najljubših izdelkov s prijatelji pa so si prislužili popuste za nakup teh izdelkov.

obiskov spletne
drogerije v prvem
tednu kampanje
unikatnih
obiskovalcev
v tednu dni
unikatnih uporabnikov
tekom kampanje
lansiranja

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.